Vacatures

Wij zijn op zoek naar
enthousiaste vakmensen

Zoek je een baan waarbij je kunt werken aan de mooiste projecten en daar ook nog goed voor betaald krijgt? Waar je werkt met oude rotten én jonge talenten? Waar men werkt aan traditioneel loodgieterswerk, mooi sanitair én de allernieuwste technische installaties voor warmtepompen en ventilatie? Rooijakkers heeft die baan met karakter.

Maak werk van je talent, kom werken bij Rooijakkers

Bij Rooijakkers kom je in een warm nest terecht, een bedrijf dat het belangrijk vindt dat alle medewerkers op hun plek zitten en gewoon lekker kunnen werken. Maar waar ook méér is dan alleen werken. Bij Rooijakkers denken wij ook aan jou, of je vrouw, kinderen, je hond of je hobby’s. Je zult bij Rooijakkers veel plezier hebben door het afwisselende karakter van de werkzaamheden. Samen met 25 keifijne collega’s, die graag stevig doorwerken. Bij ons struikel je over de vakidioten. En de jonge talenten, die graag van ervaren collega’s leren. En wil je jouw kennis blijven aanvullen? Geef dit dan gewoon aan. Wij juichen die workshop, training of opleiding alleen maar toe. Kortom, we zijn een bedrijf met mogelijkheden, met échte vakmensen en een superfijne sfeer. Dit beleef je vanzelf tijdens de borrels of bedrijfsuitjes. Daar wordt nog jaren over gepraat.

Allround installatiemonteur

Ben jij onze oldskool installatiemonteur?

Wij zoeken een vakman. Eentje die een uitdaging wil aangaan in duurzame installaties en mooie loodgieters werkzaamheden. Die de leiding heeft over het gas en water. Die af en toe uit zijn dak gaat, maar niet in de goot belandt. Jij bent het vuurtje die de vloer laat branden. De lijm tussen de klant en baas. Jij weet hoe je een warmtepomp en cv-ketel moet installeren en hoe je gas moet geven. Maar ook hoe je soms gas moet terugnemen. Ook zie je werk of losse eindjes. Jij maakt het gewoon. Jij bent onze allrounder. Het installatievak kent voor jouw géén geheimen.

Jij bent duurzaam en gaat nog lang mee. Je onthoudt personeelsfeestjes en vergeet overuren. Gewoon die lekkere Brabantse nuchterheid, dat vinden we leuk. Jij komt bij de klanten met een glimlach en weet ook hoe je deze overdraagt. En als je alleen aan het werk bent staat het lood je niet in de schoenen. Nee, jij bent een gemotiveerde en nauwkeurige doordouwer. Eentje waar we op kunnen vertrouwen én bouwen. Die het leuk vindt om in een dynamisch bedrijf te werken met teamspirit. En het gezellig vindt om na werktijd te ouwehoeren met collega’s.

Wij zijn een voorloper wanneer het gaat om de integratie tussen bouw en installatietechniek. Maar wij laten ook jou er graag warmpjes bijzitten. Bij ons word je ijzerrijk. Behalve een goed salaris, ook rijk aan ervaring, kennis en doorgroeimogelijkheden. Wij juichen die workshop, training of opleiding alleen maar toe. En kom gerust aan ons bureau met leuke ideeën. Want wij zetten graag stappen naar een nóg betere toekomst.

Wij bouwen geen luchtkastelen. Wat wij je bieden is werkelijk waar: een mooie afwisselende functie, hele mooie projecten, keifijne collega’s én aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Dan krijgen we jou als vakman ervoor terug. Eentje met ervaring als installatiemonteur, die allerlei soorten installaties van binnen én van buiten kent. Het liefst met een diploma richting Installatietechniek en een VCA-diploma. Waar wij 40 uur per week op kunnen rekenen en die zijn bedrijfsbus met liefde behandeld. En wees gerust: helemaal waterpas hoef je niet te zijn. Zijn wij ook niet.

Wij zien jou zitten! Jij ons ook? Laat dan jouw boodschap achter! Gewoon je CV én motivatie mailen naar info@rooijakkersinstallatie.nl. Als we daar blij van worden, plannen we meteen een eerste kennismaking in. Of heb je een brandende vraag over deze vacatures? Bel ons gerust (0413-209371). Hopelijk tot snel!

Assistent installatiemonteur

Ben jij onze installatiemonteur expert in wording?

Wij zoeken een vakbekwame assistent. Een installatiemonteur die een goede basis heeft, het technische vak verstaat én door wil groeien. Om een échte installatiegoeroe te worden. Die alle fijne kneepjes onder de knie heeft van duurzame installaties en mooie loodgieters werkzaamheden. Ontdek bij Rooijakkers dat het gras bij de buren zéker groener is. Hoe gaaf het is om mevrouw Janssen warme voetjes te bezorgen, meneer Hendriks niet in de kou te laten zitten of met mevrouw Visser een heerlijk bakkie koffie te drinken. Jij doet het gewoon. Geen water is voor jou te diep. Jij bent een echte gasgever!

Jij wordt helemaal warm van beunen in de installatietechniek. Die graag leert van de oldskool installatiemonteur. Van het installeren van verwarmingsinstallaties en warmtepompen, naar het monteren van leidingwerk en oogverblindend sanitair. Dus gewoon goed kijken en doen, dan ben jij in no time omgetoverd van assistent naar volleerde, handige Piet. En een keer op de vingers tikken mag. Daar word je hard van. Geen zachtgekookt ei. Nee, jij hebt een stevige fundering. Eentje waar we huizen op kunnen bouwen. Die het leuk vindt om in een snelgroeiend bedrijf te werken met teamspirit. En het gezellig vindt om na werktijd te ouwehoeren met collega’s.

Wij laten jou er graag warmpjes bijzitten. Bij ons word je vétrijk. Behalve een goed salaris, ook rijk aan ervaring, kennis en doorgroeimogelijkheden. En een kroketje met de schaft moet kunnen. Ben je leidingen leggen beu? Ga dan leiding geven! Wij juichen je doorgroei ambities alleen maar toe. En kom gerust aan ons bureau met leuke ideeën. Want wij zetten graag stappen naar een nóg betere toekomst.

Wat wij je bieden is hartstikke mooi: wisselende werkzaamheden, hele mooie projecten, keifijne collega’s, uitstekende arbeidsvoorwaarden én uitdagende doorgroeimogelijkheden. Dan krijgen we jou als enthousiaste installatie expert in wording ervoor terug. Die bereid is om te leren én fouten te maken. Eentje met een overdosis wilskracht om een échte installatiegoeroe te worden. Met technisch inzicht, die graag de mouwen opstroopt, initiatief toont én die het niet erg vindt om vies te worden. En een stipte vroege vogel, want om 07.00 uur zijn we op ons best. Heel veel ervaring? Niet nodig. Je leert door zelf te doen. Zolang je maar een flinke dosis motivatie hebt én de installatietechniek jou boeit. Zo zijn wij.

Wij zien jou zitten! Jij ons ook? Laat dan jouw boodschap achter! Gewoon je CV én motivatie mailen naar info@rooijakkersinstallatie.nl. Als we daar blij van worden, plannen we meteen een eerste kennismaking in. Of heb je een brandende vraag over deze vacatures? Bel ons gerust (0413-209371). Hopelijk tot snel!

 

Wil jij er warmpjes bijzitten?

Gewoon je CV én motivatie mailen naar info@rooijakkersinstallatie.nl. Als we daar blij van worden, plannen we meteen een eerste kennismaking in. Heb je een brandende vraag over onze vacatures? Bel ons gerust (0413-209371). Hopelijk tot snel!

Werken bij Rooijakkers

Top