Over Ons

Iedere nieuwbouw moet straks volledig energieneutraal zijn. Dat wil zeggen dat er geen fossiele of nucleaire brandstoffen meer nodig hoeven te zijn om je woning of pand te verwarmen of koelen. Maar hoe doe je dat? Hoe bouw je energieneutraal? En kun je daar bij het bouwen of verbouwen nu al rekening mee houden?De installateur en adviseur

Als Rooijakkers Installatietechnieken willen wij de installateur zijn die jou helpt om jouw woning of bedrijfspand nu al klaar te maken voor de toekomst. De installateur als je adviseur. Degene die jou helpt om nu al energieneutraal te bouwen of verbouwen; of op zijn minst nu al de voorbereidingen te treffen om straks energieneutraal te kunnen zijn.

Doordachte, maar reële en oplossingen

Rooijakkers Installatietechnieken bestaat al sinds midden vorige eeuw en geldt als een middelgroot installatiebedrijf. Met klanten in heel Nederland. Met vakmensen in dienst. Servicegericht. En met het streven om doordachte, maar reële en haalbare oplossingen te installeren. Adviserend op basis van kennis van zaken in een mix met Noord-Brabantse nuchterheid.

Wij denken met u mee!

Top